1. Homepage
  2. Over Renewi
  3. Onze rol
  4. Actueel

Open dag zaterdag 5 oktober van 10 tot 15 uur op onze locatie in Vlaardingen

05 september 2019

Renewi geeft afval een 2e leven! Benieuwd hoe?

Op zaterdag 5 oktober, van 10.00 uur tot 15.00 uur, opent Renewi in Vlaardingen haar deuren. Bekijk diverse demo’s van vuilniswagens & recyclingprocessen, neem plaats in onze indrukwekkende trucks, kranen en shovels en kom meer te weten over het proces ‘van afval naar grondstof’.

Bekijk dit evenement op Facebook

Leuk & interessant voor de gehele familie

Op onze Open Dag vertellen we je graag meer over afvalverwerking & recycling. Maar we vertellen je graag ook wat meer over veiligheid, zoals de gevaren rondom de ‘dode hoek’. Naast alle activiteiten is er ook tijd voor een hapje en een drankje. Voor kinderen is er genoeg te beleven. In de knutselhoek maken ze hun eigen mini vuilniswagen en kunnen ze zich uitleven op het springkussen. Interessant dus voor de hele familie!

Afval bestaat niet

Benieuwd naar de weg van afval naar nieuwe producten? We vertellen het je graag op onze Open Dag! Zo krijgen we bij Renewi in Vlaardingen ook veel hout binnen dat weer voor 100% verwerkt wordt tot grondstof voor o.a. de spaanplaatindustrie. Dankzij onze moderne technieken krijgt uiteindelijk zo’n 90% van het ingezamelde afval een tweede leven.

Kom zaterdag 5 oktober van 10.00 – 15.00 uur langs bij Renewi aan de Kreekweg 80 in Vlaardingen. De toegang is gratis!

Bekijk dit evenement op Facebook